JL Relax at home massage

Skåne län

Information

720808-XXXX är organisationsnummer för verksamheten JL Relax at home massage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JL Relax at home massage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svedala som är den kommunen som JL Relax at home massage finns i.

JL Relax at home massage har varit registrerat sedan 2004-12-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JL Relax at home massage så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

JL Relax at home massage är och det finns flera verksamheter i Svedala som också är .

Firmatecknare för JL Relax at home massage är följande:

Vill ni komma i kontakt med JL Relax at home massage så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Massagebehandling av människor ej i samband med sjukgymnastik

Det finns olika personer som har en koppling med JL Relax at home massage och det är Lindbro, Robert Jonas som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,