Kommunikation och nätverkstjänst i Svedala

Skåne län

Information

Kommunikation och nätverkstjänst i Svedala är en verksamhet som finns i Svedala. I Kommunikation och nätverkstjänst i Svedala finns det lite olika personer som är förknippade och det är Öman, Karl Joakim som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kommunikation och nätverkstjänst i Svedala så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kommunikation och nätverkstjänst i Svedala på telefon 0411-69969.

Programutveckling.

Idag är Kommunikation och nätverkstjänst i Svedala av bolagstypen Enskild firma.

Kommunikation och nätverkstjänst i Svedala är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svedala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kommunikation och nätverkstjänst i Svedala innehar ej F-skattsedel och Kommunikation och nätverkstjänst i Svedala är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kommunikation och nätverkstjänst i Svedala så är det följande:

Kommunikation och nätverkstjänst i Svedala har 720302-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.