Stationens Förskola, ekonomisk förening

Skåne län

Information

I Svedala finns det ett Ekonomisk förening som heter Stationens Förskola, ekonomisk förening. Det finns flera verksamheter som liknar Stationens Förskola, ekonomisk förening i Skåne län. Svedala är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1991-04-09 så har Stationens Förskola, ekonomisk förening varit registrerat. Idag är Stationens Förskola, ekonomisk förening och det finns fler verksamheter som är det i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Stationens Förskola, ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Bökebergsv. 120, 233 94, Svedala. Vi ni istället prata med Stationens Förskola, ekonomisk förening så kan ni göra det på 040-481186.

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva förskoleverksamhet i form av ett personalkooperativ.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lindo, Eva-Lott Susanne som är född 1964 och har titeln VD, Levin, Martina Ann Helen som är född 1982 och har titeln Vice VD, Lindo, Eva-Lott Susanne som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Martina Ann Helen som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Martin Daniel som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jan Gustav som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Levin, Martina Ann Helen -Lindo, Eva-Lott Susanne Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Stationens Förskola, ekonomisk förening har 716439-4194 som sitt organisationsnummer.