Riksbyggens Bostadsrättsförening Sparven

Skåne län

Information

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att anskaffa och förvalta hus i Svedala kommun och att mot ersättning upplåta lägenheter åt medlemmarna med nyttjanderätt under obegränsad tid. Upplåtelsen kan antingen avse bostadslägenhet eller lokal. Föreningen skall i sin verksamhet även i övrigt främja de kooperativa idéerna, i första hand inom bostadsförsörjningen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Sparven vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Svedala så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Sparven ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svedala arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Svedala och i Skåne län. Redan 1989-11-10 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Sparven och bolaget är har ej F-skattsedel.

716439-0267 är organisationsnummret för bolaget som finns i Svedala.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Sparven och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Sparven så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Sparven är Axgart, Annelie Axgart som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Celin Karlsson, Pia Catrin Susanne som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Kent Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan-Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Rehov, Paul Torbjörn som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekelund, Lars-Åke som är född 1965 och har titeln SuppleantEkelund, Nils Börje som är född 1958 och har titeln Suppleant, Palmquist, Maria Camilla som är född 1968 och har titeln Suppleant, Svensson, Claus Nicol René som är född 1962 och har titeln Suppleant.