IMU inomhusmiljöutredning

Skåne län

Information

680331-XXXX är organisationsnummer för företaget IMU inomhusmiljöutredning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IMU inomhusmiljöutredning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svedala som är den kommunen som IMU inomhusmiljöutredning finns i.

IMU inomhusmiljöutredning har varit registrerat sedan 2009-09-02 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för IMU inomhusmiljöutredning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

IMU inomhusmiljöutredning är och det finns flera bolag i Svedala som också är .

Firmatecknare för IMU inomhusmiljöutredning är följande:

Vill ni komma i kontakt med IMU inomhusmiljöutredning så kan ni göra det på telefon genom 040-915224 eller genom brev på följande adress:

Inomhusmiljöutredning, energiinventering, byggnadsskador, lukt, fukt och mögel. Ventilation, akustik, miljöinventering.

Det finns olika personer som har en koppling med IMU inomhusmiljöutredning och det är Skog, Bengt Olle som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,