C.Nilsson's konst o Metallgjuteri

Skåne län

Information

C.Nilsson's konst o Metallgjuteri hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svedala som är den kommunen där C.Nilsson's konst o Metallgjuteri finns. I Svedala så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. C.Nilsson's konst o Metallgjuteri tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. C.Nilsson's konst o Metallgjuteri har funnits sedan och 2001-01-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till C.Nilsson's konst o Metallgjuteri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-401586.

Svedala arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

C.Nilsson's konst o Metallgjuteri har idag 660624-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för C.Nilsson's konst o Metallgjuteri

Tillverkning och försäljning inom konst- och metallgjuteri såsom formning i sand och gjutning i brons eller annan metall, slipning, kapning samt svetsning på den gjutna produkten och därmed förenlig verksamhet.

I C.Nilsson's konst o Metallgjuteri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Nils Tage Christer som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .