Mindcon Eva-Marie Johansson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svedala och Mindcon Eva-Marie Johansson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Mindcon Eva-Marie Johansson är ett av dem. Statusen för Mindcon Eva-Marie Johansson är att Bolaget är aktivt.

Mindcon Eva-Marie Johansson är ett Enskild firma och skapades 2007-08-28. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svedala där företaget finns i jobbar för att företag som Mindcon Eva-Marie Johansson ska trivas.

Mindcon Eva-Marie Johansson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06. I Svedala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Utbildnings- och coachingbranschen med konsultverksamhet gällande utbildningar, coaching, handledning, föreläsningar, verksamhetsutveckling, marknadsföring, marknadsundersökningar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mindcon Eva-Marie Johansson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-06.

Idag är Mindcon Eva-Marie Johansson och det finns flera företag som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Mindcon Eva-Marie Johansson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7752900.

.

De som är på något sätt har med Mindcon Eva-Marie Johansson är Johansson, Eva-Marie Carina som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mindcon Eva-Marie Johansson har 660518-XXXX som sitt organisationsnummer.