Krågeholms Växthusbutik

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svedala och Krågeholms Växthusbutik är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Krågeholms Växthusbutik är ett av dem. Statusen för Krågeholms Växthusbutik är att Bolaget är aktivt.

Krågeholms Växthusbutik är ett Enskild firma och skapades 2009-12-08. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svedala där företaget finns i jobbar för att företag som Krågeholms Växthusbutik ska trivas.

Krågeholms Växthusbutik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Svedala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av krukväxter, snittblommor, binder samt egen odling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Krågeholms Växthusbutik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Krågeholms Växthusbutik och det finns flera företag som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Krågeholms Växthusbutik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-403408.

.

De som är på något sätt har med Krågeholms Växthusbutik är Persson, Britt Lena Inger som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Krågeholms Växthusbutik har 601102-XXXX som sitt organisationsnummer.